dijous, 23 d’octubre del 2014

PERILLA L'ÈXIT DEL 9N? A ALGÚ LI INTERESSA QUE NO SURTI BÉ?


Encara no ens han dit on hem d'anar a votar, el 9N, però, si no he entés malament la idea que té el govern, haurem d'anar a votar a una institució determinada i pròxima a l'ADREÇA QUE CONSTA AL NOSTRE DNI. 
Però hi ha moltes persones que vivim a Barcelona i altres capitals i al nostre DNI tenim l'adreça d'una altra localitat. Penso especialment en els joves. Sóc professor universitari i tinc alumnes de tot Catalunya que viuen en pisos d'estudiants i que els caps de setmana no tornen al poble. El mateix deu passar, com a mínim, a Tarragona, Lleida i Girona. 
Moltíssims d'aquests joves surten els dissabtes a la nit fins a les tantes i després dormen el diumenge fins al migdia. I són usuaris de transport públic. Què faran? El diumenge a la tarda se n'aniran a votar a Calaf, a Begues o a Talamanca, posem per cas? Amb bus? Una minoria molt militant potser sí, però la majoria pensarà que, per un vot no ve d'aquí -ja ho estic sentint aquests dies-. I per aquest camí podem perdre una important bosa de vots favorables a la independència. 
No sé si el govern de CiU no hi ha caigut o ja els va bé per no haver de convocar plebiscitàries. Però, per a tots els que volem que el 9N sigui un èxit i el primer pas d'unes plebiscitàries, és molt important aconseguir que ES PUGUI VOTAR NO IMPORTA ON. 
Al capdavall -i més deixant la informació del DNI-, després es poden creuar les dades i eliminar els possibles vots repetits. Encara que el resultat trigui més. 
El que importa és que surti bé. No ens fem trampes al solitari o haurem de començar a pensar malament.
QUE CORRI, EXIGIM LES MÀXIMES FACILITATS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada