dilluns, 17 de novembre del 2014

LA SITUACIÓ ACTUAL DEL PROCÉS SOBIRANISTA

CONSIDERACIONS ELEMENTALS SOBRE LA SITUACIÓ ACTUAL DEL PROCÉS SOBIRANISTA.

1.- NOMÉS ES POT ARRIBAR A LA INDEPENDÈNCIA PER LA VIA D’UNES ELECCIONS PLEBISCITÀRIES. L’ESTAT NO PERMETRÀ CAP ALTRA OPCIÓ.

2.- UNES ELECCIONS PLEBISCITÀRIES COMPORTEN NECESSÀRIAMENT OBTENIR UNA MAJORIA ÀMPLIA PER TAL QUE INTERNACINALMENT ES RECONEGUI LA LEGITIMITAT D’UNA DECLARACIÓ UNILETARAL D’INDEPENDÈNCIA. L’ESTAT, PER ELL MATEIX, NO LES RECONEIXERÀ MAI.

3.- PER ASSOLIR AQUESTA MAJORIA ÀMPLIA ENS CAL UN GRUIX DE VOT INEQUÍVOCAMENT INDEPENDENTISTA BASTANT MÉS IMPORTANT DEL QUE TENIM ARA.

4.- PER CAPTAR AQUEST VOT, SEMPRE DES DEL CONVENCIMENT QUE LA NOSTRA PROPOSTA ÉS BONA, LA MILLOR, PER A TOTHOM, CAL ANALITZAR CIENTÍFICAMENT QUINS SECTORS DE LA SOCIETAT NO ENS FAN COSTAT I PERQUÈ, I FER UN PLA DE COMUNICACIÓ ESPECÍFIC PER A AQUESTS SECTORS PER CONVÈNCER-LOS QUE LA INDEPENDÈNCIA ÉS BONA TAMBÉ PER A ELLS.

5.- AIXÒ S’HAURIA DE FER IMMEDIATAMENT I SENSE ENDARRERIR LES PLEBISCITÀRIES, NO PODEM ESPERAR A GUANYAR ELS VOTS QUE ENS FALTEN INDEFINIDAMENT, PERQUÈ, MENTRESTANT, EN PODRÍEM PERDRE, PER CANSAMENT, REFREDAMENT, O ALTRES CAUSES, D’ALTRES AMB ELS QUE ARA COMPTEM.

6.- LES ORGANITZACIONS INDEPENDENTISTES DE LA SOCIETAT CIVIL, I SINGULARMENT L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA, HAURIA D’ENDEGAR IMMEDIATAMENT AQUEST PROCÉS I ENCARREGAR-NOS TASQUES DIVERSES PER COL·LABORAR-HI. TASQUES DIVERSES PERQUÈ NO TOTHOM TÉ LES MATEIXES CAPACITATS NI LES MATEIXES DISPONIBILITATS: UNS PODEM PARLAR EN PÚBLIC, D’ALTRES EN PRIVAT, PORTA A PORTA, D’ALTRES PODEM ESCRIURE EN PÚBLIC, ALS MITJANS O A LA XARXA, D’ALTRES EN PRIVAT, CARTES PERSONALITZADES, ETC.

7.- EL QUE CALGUI FER, CAL FER-HO ARA, NO PODEM ESTAR PENDENTS DE LES ESTRATÈGIES I INTERESSOS PARTICULARS DELS DIVERSOS PARTITS POLÍTICS, TOT I QUE ELS HEM DE TENIR EN COMPTE.


Llorenç Prats 17/11/14