dimarts, 23 de novembre del 2021

ENTRADA ESPECIAL: AJUDA!!! EL SAD DE L'AJUNTAMENT ENS POSA EN RISC MOLT GREU DE COVID.




Com sabeu, la meva dona té un Alzheimer molt avançat: GDS 6, GRAN INVALIDESA, I 83% DISCAPACITAT. Si ha d'entrar en un hospital, com a màxim en sortirà feta un vegetal Ho hem comprovat. Per això la portem com un trabuquet. Jo sóc el cuidador principal amb Multipatologies i una discapacitat del 68%. I no puc mės. L'Ajuntament ens concedeix una ajuda SAD de 2.30 h. diàries. Tot externalitzat a empreses-negoci, ara DOMUSVI. La cuidadora ha plegat, cremada per la feina ( 4 cases diu que feia) i ens l'han canviada. Vaig parlar amb la coordinadora de zona, PATRÍCIA, es nega a dir el seu cognom, perquè m' enviės una cuidadora vacunada. Ahir va venir, es diu NOÈLIA sense cap vacuna posada, ni cap certificat PCR. Avui he parlat amb la coordinadora i em diu que no tenen cap obligació de vacunar-se ni de portar resultats de PCR. Li demano que me la canviï, o que porti els certificats PCR. No em dóna cap solució i es nega a donar-me el nom i el DNI. Està tot gravat. El SADEP, l'oficina de l'Ajuntament, passa de tot, com de costum.
No penso nomės en nosaltres, sinó en la quantitat de gent gran i discapacitada de Barcelona que es pot trobar així i, ni tan sols deu haver reclamat o té els recursos per explicar-se. Quants morts de COVID, o agreujaments hi deu haver per culpa d'aquestes pråctiques de l'administració?
Els polítics, tots, es preocupen de si cal el certificat per anar a ballar, però no per cuidar persones fràgils. Tots. Els mitjans debaten sobre el que els proposen els polítics, però dels vells i els dependents no se n'ocupen, si no hi ha un holocaust.
Què podem fer? Sembla que el que esperen ės que ens morim sense fer gaire soroll. Ja hem emprenyat prou i massa cars que sortim.

LECTORS, COMPANYS, AMICS, US DEMANO AJUDA, PER A NOSALTRES I PER A TOTHOM QUE ESTIGUI EN SITUACIONS SIMILARS. PROTESTEU, DONEU-NOS VEU ALS MITJANS, PERQUÈ AIXÒ NO POT SER. S'ESTAN COMETENT HOMICIDIS PER NEGLIGÈNCIA EN NOM DE L'ADMINISTRACIÓ.

Llorenç Prats

5 comentaris:

  1. PS: Després de reclamar aquest matí a l'empresa i a l'ajuntament (SADEP), com era d'esperar, no m'han dit res i a les 4 s'ha presentat la mateixa cuidadora d'ahir, la no vacunada, perquè diu que a l'empresa li han dit que havia de venir igualment. No l'he deixada entrar, esclar, però ara m'he de fer càrrec jo de la meva dona. No crec que enviïn ningú més ni demà ni qualsevol altre dia. Al capdaval, ells (empresa-ajuntament) tenen la paella pel mànec.

    ResponElimina
  2. Llorenç, Em sap greu el que expliques. En això de la Covid el sistema fa aigües, aquí i a tot el món. Demanen el Certificat Covid per a tot i no és obligatori pet a treballar, i tant sols en sanitat i asistència. Crec que ho pots denunciar a la Ràdio, concretament al Basté de RAC 1 als matins. He vist com algunes persones han aconseguit solucions a injustícies de l’administració. La denúncia pública no la suporten. És només una idea i no sé si et pot servir. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho he fet, Gaspar, i m'han dit que "si els interessa, ja em diran", però es veu que ara no toca. Si mires el context, s'entén. Els mitjans, a més, són part del problema, no de la solució.

      Elimina
  3. he penjat el text a Facebook i té moltes comparticions. He senyalat directament a l' Ada com a responsable

    ResponElimina
  4. Gràcies, Joan. Com sempre usa-ho segons el teu criteri.

    ResponElimina